Fotbal extern

Transfer de răsunet pentru Arlauskis! Unde e așteptat portarul cu șase titluri în Liga 1

Giedrius Arlauskis (34 de ani), fostul portar de la Unirea Urziceni, FCSB sau CFR Cluj, este liber de contract din toamnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 13:08
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 13:08

De șase ori campion al României, Arlauskis se antrenează în această perioadă cu FC Voluntari, în cantonamentul din Turcia, însă oficialii echipei ilfovene au dezvăluit că sunt șanse mici ca portarul lituanian să și semneze un contract.

Giedrius Arlauskis, dorit de Galatasaray

Astfel, Arlauskis se poate îndrepta către un nou campionat, iar publicația turcă Fotospor susține că goalkeeper-ul de 34 de ani se află pe lista lui Galatasaray, formație la care sunt legitimați Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Arlauskis ar fi dorit de conducerea lui Galatasaray, care nu se poate baza în această perioadă pe Fernando Muslera, accidentat. De asemenea, Ismail Cipe, o altă variantă de portar din lotul turcilor, a fost trimis la echipa secundă.

În cazul în care Domenec Torrent, noul antrenor al lui Galatasaray, își va da acordul pentru transfer, Giedrius Arlauskis va semna un contract pe șase luni cu formația turcă, anunță sursa citată.

Giedrius Arlauskis a evoluat pentru prima dată în România la Unirea Urziceni (2008-2010), formație la care a și reușit să câștige un titlu. Lituanianul a mai fost campion cu FCSB (2015) și de patru ori cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021).

Modifică setările cookies