Maddy Cusack Sheffield United Fotbal extern

Tragedie în fotbal! Moarte subită a jucătoarei de doar 27 de ani care tocmai semnase prelungirea contractului 

Sheffield United a anunțat decesul lui Maddy Cusack (27 ani), jucătoare a echipei din 2019. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 12:49
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 12:50

Maddy Cusack (27 ani) evolua ca mijlocaș la Sheffield United din 2019, însă a murit subit, la scurt timp după ce a semnat prelungirea contractului. Clubul englez a făcut anunțul, fără să comunice însă cauza decesului tinerei jucătoare, care era și director executiv al departamentului de marketing de la club. 

„Veștile sunt sfâșietoare pentru toată lumea. Maddy a avut o poziție unică, făcând parte din numeroase echipe din cadrul clubului și era populară printre toți cu care a fost în conact. Personalitatea sa și profesionalismul au făcut-o stâlp în familia sa și îi vom simți lipsa. 

În timp ce asimilăm informațiile și mergem înainte, clubul vrea să ofere tot sprijinul posibil familiei lui Maddy, prietenilor și colegelor sale”, a transmis Stephen Bettis, oficial al lui Sheffield United

Maddy Cusack a devenit prima jucătoare care a bifat 100 de apariții pentru echipa feminină a lui Sheffield United, în sezonul trecut. Cluburile din Anglia au postat mesaje de susținere pentru familia jucătoarei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!