TOP 100 cei mai buni jucatori din fotbal in 2014! Ibrahimovic si Hazard au ratat primii 10, omul finalei Mondialului e pe 24!

TOP 100 cei mai buni jucatori din fotbal in 2014! Ibrahimovic si Hazard au ratat primii 10, omul finalei Mondialului e pe 24!

Englezii de la The Guardian au dezvaluit locurile de la 11 pana la 100 in topul pe acest an.

Nu mai putin de 73 de oameni au votat pentru a alcatui topul celor mai buni jucatori in ultimul an iar astazi au fost dezvaluiti jucatorii de la locul 11 pana la 40! Miercuri urmeaza sa fie prezentati primii 10 din clasament, printre care se vor afla cu siguranta si cei 3 finalisti la Balonul de Aur - Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo si Leo Messi.

Cei 73 de judecatori au fost impartiti in 3 categorii - jucatori internationali (retrasi sau in continuare in activitate), jurnalisti internationali de la cele mai mari ziare si televiziuni din lume si jurnalisti de la The Guardian. Fiecare dintre acestia si-a facut un top 40 (cel mai bun a primit 40 de puncte, locul 2 a primit 39 etc), iar la final s-a facut totalul si s-a alcatuit clasamentul. Dintre jucatorii care au votat ii gasim pe Slaven Bilic, Hernan Crespo, Quinton Fortune, Dietmar Hammann, Sunday Oliseh, Gilberto Silva sau Claudio Suarez.

Doua surprize pot fi considerate neincluderea in primii 10 a lui Zlatan Ibrahimovic sau Eden Hazard, dar si autorul golului care i-a adus titlul mondial Germaniei, Mario Gotze!

Cum credeti ca va arata top 10?


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies