TOP 100 cei mai buni marcatori in acest sezon! Keseru ar fi pe 7, Ronaldo e UNIC in Europa! Surpriza pe locul 2, in fata lui Messi

TOP 100 cei mai buni marcatori in acest sezon! Keseru ar fi pe 7, Ronaldo e UNIC in Europa! Surpriza pe locul 2, in fata lui Messi

Francezii de la L'Equipe au facut un clasament al celor mai buni marcatori in cele 5 ligi de top din Europa.

Adversari in lupta pentru Balonul de Aur si in acest an, Messi si Ronaldo sunt despartiti in acest clasament de un jucator surprinzator! Alexandre Lacazette de la Lyon a reusit 17 goluri in primele 19 etape in acest sezon, fiind depasit doar de Cristiano Ronaldo.

Atacantul Realului demonstreaza de ce este favorit la al 3-lea Balon de Aur din cariera si al 2-lea consecutiv, reusind 25 de goluri in 14 meciuri! Este singurul jucator din primele 5 ligi din Europa care are un raport de peste 1 in ceea ce priveste golurile marcate in functie de numarul de meciuri!

Topul celor de la L'Equipe include numai primele ligi din Anglia, Spania, Italia, Franta si Germania, astfel ca atacantul Stelei, Claudiu Keseru, nu este luat in considerare, asa cum se intampla in cazul Ghetei de Aur. Daca s-ar fi aflat in acest top, Keseru s-ar fi aflat pe locul 7, la egalitate in ceea ce priveste numarul de goluri cu Gignac de la Marseille si Diego Costa de la Chelsea, avand insa nevoie de mai putine meciuri pentru a marca atatea goluri in comparatie cu atacantul francez. In mod curios, cei de la L'Equipe l-au trecut pe Gignac deasupra lui Diego Costa - probabil a contat nationalitatea :)

Iata topul:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rabla pentru electrocasnice. Ce trebuie să faci ca să primeşti voucher de 500 de lei pentru laptop
BRAT
Modifică setările cookies