Talentul se mosteneste in familie! Fiii lui Zidane fac spectacol total la juniorii a Realului! Interventii fabuloase ale lui Luca Zidane: "E noul Casillas"

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 18:27

	Talentul se mosteneste in familie! Fiii lui Zidane fac spectacol total la juniorii a Realului! Interventii fabuloase ale lui Luca Zidane: "E noul Casillas"

Fiii lui Zinedine Zidane fac senzatie in tricoul Realului, iar Luca Zidane este deja numit "noul Casillas".

Familia Zidane are o gena cu adevarat extraterestra. Daca Zinedine Zidane, fost Balon de Aur, este considerat unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a avut planeta, aschia se pare ca nu sare departe de trunchi.

Zizou, acum secund la Real Madrid, i-a dus pe toti cei 3 fii ai sai la academia de juniori a Realului. Si nu au fost acceptati doar datorita numelui de familia, ci si pentru ca sunt cu adevarat talentati.

Daca Enzo a reusit deja sa ajunga la antrenamentele primei echipe, iar Theo (mezinul) da goluri pentru una dintre formatiile de juniori, Luca a ales un alt drum. Acesta nu si-a dorit sa joace in ofensiva, ca fratii sai, ci a ales postul de portar.

Si se descurca cu adevarat bine. Luca Zidane a facut un meci senzational in acest weekend, la turneul Alkass Cup, disputat la Doha (Qatar), unde Real Madrid a batut Manchester City cu 1-0.

Luca a scos tot ce se putea scoate, fiind numit omul meciului si caracterizat de spectatori si comentatori ca fiind viitorul Iker Casillas.

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies