Situatie fara precedent pentru FIFA! O echipa refuza sa participe la un meci din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2022! Care sunt motivele!

Situatie fara precedent pentru FIFA! O echipa refuza sa participe la un meci din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2022! Care sunt motivele!

Cupa Mondiala din 2022 se va desfasura in Qatar.

Federatia de Fotbal din Macao a luat decizia ca echipa lor nationala sa nu participe la partida retur din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Meciul trebuia sa aiba loc astazi in Sri Lanka, in capitala Colombo.

 

Macao refuza sa faca deplasarea in Sri Lanka

 

Motivele invocate au fost strans legate de siguranta fotbalistilor. Peste 250 de oameni, printre care 42 de turisti, au fost ucisi in aprilie in urma mai multor atacuri cu bomba petrecute la bisericile si hotelurile din Sri Lanka. Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic.

 

FIFA urmeaza sa ia masuri

 

"Federatia de Fotbal din Macao a anuntat astazi Confederiatia Asiatica de Fotbal ca reprezentativa lor nu va face deplasarea in Sri Lanka pentru partida retur din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar 2022 si Cupa Asiei, meci programat maine la Colombo. Pentru aceasta problema, Confederatia Asiatica de Fotbal se va adresa FIFA si comitetelor interne", a fost comunicatul transmis de Confederatia Asiatica.

Nationala din Macao este dispusa sa joace partida retur cu Sri Lanka, insa acestia cer ca meciul sa aiba loc pe un teren neutru.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies