Și-a decis Haaland deja viitorul?! Dezvăluirea pe care i-a făcut-o idolului său: „Asta caută el!” 

Erling Haaland Barcelona Borussia Dortmund michu Real Madrid Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 16:28
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 16:31

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai doriți jucători de pe piața transferurilor. 

Atacantul lui Dortmund poate pleca în vară, dacă este achitată clauza de reziliere de 75 de milioane de euro. Haaland este dorit de marile cluburi ale Europei, precum Real Madrid, Barcelona sau Manchester City, însă nu a anunțat încă ce decizie a luat în legătură cu viitorul său. 

Golgheterul Borussiei este principalul obiectiv al Barcelonei, care încă se confruntă cu probleme financiare, astfel că alte echipe l-ar putea 'sufla'. Recent s-a scris și că tatăl fotbalistului și-ar dori ca el să evolueze în Premier League, însă planurile sale ar fi diferite. 

Michu: „Am vorbit recent cu Haaland și asta mi-a spus!” 

Miguel Perez Cuesta, cunoscut drept Michu, fost fotbalist trecut pe la echipe precum Celta, Rayo Vallecano, Swansea sau Napoli, actual director sportiv la Burgos, a vorbit despre Erling Haaland, într-un intrerviu acordat pentru emisiunea 'Que t'hi jugues'. Michu este apropiat de atacantul lui Dortmund și a dezvăluit că s-a întâlnit recent cu tânărul fotbalist. 

Mai mult decât atât, ibericul se află printre idolii din copilărie ai lui Erling Haaland și a spus ce a vorbit cu atacantul dorit de marile cluburi ale lumii. 

„M-am întâlnit cu Haaland, am vorbit cu el și cred că nu va continua la Dortmund. Caută o echipă extrem de puternică, alături de care se poate lupta în Champions League. Caută o echipă competitivă. Mi-a dat senzația că e în căutarea unui proiect sportiv întins pe mulți ani și mi-a spus că îi place Spania. 

Se gândește mai mult la un proiect sportiv decât la subiectul economic. Dacă Mbappe merge la Madrid, cred că Barca ar fi o opțiune extrem de bună. La vremurile în care ne găsim, Haaland este ieftin”, a declarat Michu citat de Mundo Deportivo.

Întrebat despre Barcelona lui Xavi Hernandez, fostul fotbalist nu a ezitat să ofere un răspuns sincer: „Lui Xavi, ca antrenor, îi prevăd o mare carieră cu succes. Cred că este persoana potrivită pentru Barca, fotbalul nu are memorie și nu așteaptă, însă de asta au nevoie acum Barca și Xavi”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!