Nathanael Bongo cantonament Dinamo-Auto Tiraspol Gabon Pelican Agency Fotbal extern

Ce spune fotbalistul acuzat că ”în stare de ebrietate a atacat cu cuțitul un alt jucător și l-a amenințat pe managerul clubului”

Fotbalistul Nathanael Bongo de la Dinamo-Auto Tiraspol a provocat un scandal monstru la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 08:50
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 08:50

UPDATE Nathanael Bongo a oferit un drept la replică pentru cei de la MoldFootball, sub titlul "Sunt un fotbalist profesionist și nu un bandit care poartă cu el cuțite".

”Directorul Pelican Agency, Rasul Allahverdiyev, care trebuia să plătească salariile jucătorilor, nu a făcut niciodată acest lucru. 

Am cerut banii mei, dar el a început să mă amenințe că va chema poliția. Am dovezi - fotografii și imagini video.

După care, m-a șantajat cu bani într-o scrisoare, nici să nu încerc să iau legătura cu FIFA. Am refuzat, iar el a inventat o istorie pentru a-mi distruge cariera”, a explicat fotbalistul din Gabon.

Știrea inițială

Nathanael Bongo, mijlocaș din Gabon legitimat la Dinamo-Auto Tiraspol, a fost exclus din lotul echipei din Republica Moldova, a anunțat Pelican Agency pe pagina sa de Facebook.

MoldFootball scrie despre Bongo că ”în stare de ebrietate a atacat cu cuțitul un alt jucător și l-a amenințat pe managerul clubului”, subliniind că agenția citată a respectat toate obligațiunile financiare față de fotbalistul care a bifat și 2 selecții la naționala Gabonului și care se afla cu formația de club în cantonamentul-maraton din Turcia.

Bongo face parte din contingentul de fotbaliști străini transferați în iarnă de clubul moldovean prin intermediul Pelican Agency.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!