Schimbări la Inter Miami! Un fost coleg al lui Messi este așteptat la echipă

Lionel Messi drake callender Sergio Romero Fotbal extern
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 14:55
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 15:50

Inter Miami caută urgent să transfere un nou portar după erorile lui Drake Callender în meciul împotriva celor de la Monterrey din Cupa Campionilor Concacaf.

Greșelile lui Drake Callender au contribuit la înfrângerea lui Inter Miami, determinându-l pe antrenorul Tata Martino să caute rapid un înlocuitor de încredere.

Inter Miami vrea să-l trasnfere pe Sergio Romero

Un posibil candidat este portarul argentinian Sergio Romero, care în prezent se află în discuții cu Inter Miami după ce a decis să nu-și prelungească contractul cu Boca Juniors. Perspectiva de a juca alături de Lionel Messi în MLS este o atracție pentru Romero și familia sa, scrie presa argentiniană, citată de Marca.

La 37 de ani, Romero se poate lăuda cu o carieră internațională de prestigiu, jucând pentru cluburi renumite precum Sampdoria, AZ Alkmaar, Monaco, Manchester United și Boca Juniors, pe lângă echipa națională a Argentinei, unde a fost colegul lui "La Pulga".

În cei 18 ani pe scena fotbalistică, Sergio Romero și-a trecut în palmares 10 trofee, printre care Europa League și o medalie de aur olimpică.

VIDEO | Greșeala ce i-a pus capac lui Callender

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!