Scene de clasa a 4-a intre doi colosi din fotbal! Faza incredibila la conferinta UEFA: ce a raspuns Wenger dupa ce Mourinho l-a intrebat: "Nu te supara, e liber scaunul de langa tine?" :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Septembrie 2016, 15:44

	Scene de clasa a 4-a intre doi colosi din fotbal! Faza incredibila la conferinta UEFA: ce a raspuns Wenger dupa ce Mourinho l-a intrebat: "Nu te supara, e liber scaunul de langa tine?" :)

Arsene Wenger si Jose Mourinho au fost invitati la conferinta UEFA de saptamana trecuta, condusa de Ionut Lupescu si la care a participat si Mircea Lucescu.

Spaniolii de la Marca relateaza astazi o scena incredibila petrecuta saptamana trecuta la conferinta UEFA.

Cei mai mari antrenori ai Europei au luat parte la sedinta condusa de Ionut Lupescu, directorul comisiei tehnice de la UEFA, unde s-au discutat schimbari importante pentru urmatorii ani in cele doua competitii intercluburi: Champions League si Europa League.

Atmosfera oficiala a fost intrerupta pentru cateva secunde de un moment amuzant, care i-a avut in centrul atentiei pe Jose Mourinho si Arsene Wenger.

Mourinho a ajuns ultimul in sala, cu putin timp inainte ca Sir Alex Ferguson sa isi inceapa speech-ul de bun venit.

Portughezul a vazut un scaun liber, care nu era rezervat, si a intrebat daca poate sa se aseze. "Nu, nu poti!", a fost raspunsul lui... Arsene Wenger.

Spaniolii de la Marca precizeaza ca Wenger nu a stat nicio secunda pe ganduri inainte sa raspunda si ca momentul a provocat hohote de ras printre cei care au asistat la scurta conversatie.

Tensiunile dintre Wenger si Mourinho nu sunt o noutate. Trasul de cravata, la un meci de campionat, dar si salutul care nu a mai avut loc niciodata, de la Supercupa Angliei din 2015, sunt doar doua dintre episoadele in care cei doi antrenori nu s-au ferit sa isi dea confictul pe fata.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies