Scandal sexual in Brazilia: un jucator de la Gremio, filamat in timpul unei ORGII! Cum au reactionat fanii. FOTO

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 13:01

	Scandal sexual in Brazilia: un jucator de la Gremio, filamat in timpul unei ORGII! Cum au reactionat fanii. FOTO

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Fundasul de 22 de ani al lui Gremio, Saimon, e in centrul unui scandal urias in Brazilia dupa aparitia unui filmulet xxx cu el si doua femei. 

Inca nu se stie cum a aparut acesta, insa subiectul e pe prima pagina in toate ziarele sud-americane. Saimon era acasa, accidentat, in timpul in care a avut loc filmarea. 

Fanii lui Gremio au fost furiosi si au protestat in fata bazei de antrenament, insa clubul ii ia apararea jucatorului. "Sunt imagini private, e doar problema lui. Departamentul nostru juridic il ajuta", a anuntat un reprezentant al clubului. 

In filmare apare jucatorul cu doua femei, dar cel care filmeaza este un barbat. Asta l-a impins pe un suporter sa vina in fata stadionului cu un banner pe care scria ca Saimon este homosexual. 

Saimon e produsul lui Gremio, are 22 de ani, si e cotat la 1 milion de euro. El a anuntat ca ii va da in judecata pe cei care au pus inregistrarea pe internet. 

Cele doua femei cu care a fost filmat Saimon

Un fan a scris pe un banner ca jucatorul este homosexual

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Un caz cu noua variantă britanică a tulpinii SARS-CoV-2 a fost identificat la Suceava
BRAT

Modifică setările cookies