Asta poate fi noul club MILIONAR din Romania! Rapid asteapta muntele de bani! Ce investitori sunt gata sa cumpere clubul

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 12:53

	Asta poate fi noul club MILIONAR din Romania! Rapid asteapta muntele de bani! Ce investitori sunt gata sa cumpere clubul

Rapidistii si-au primit un salariu si intra in cantonament. Viitorul e gata sa le aduca vesti la care chiar nu se mai asteptau!

Directorul de imagine al clubului, Lucian Ionescu, sustine ca interesul unor investitori straini pentru club este real. Prin intermediul agentului Florin Manea, Rapidul ar putea ajunge in proprietatea unor oameni de afaceri puternici!

"Interesul exista, e real, oamenii sunt acolo. Rapidul nu poate fi insa vandut oricum, cei care vor sa-l cumpere asteapta sa vada in ce se baga. Acum e liniste, nu se stie pentru cat timp, insa e important ca e liniste. De asemenea, mai multe prezentari de marketing au plecat catre potentiali cumparatori si vor fi prezentate cum trebuie, asteptam sa vedem ce se va intampla in viitorul apropiat", a explicat Lucian Ionescu la Sport.ro.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies