Scandal imens în naționala Camerunului: 21 din 30 de jucători au declarat vârste false! Samuel Eto'o a luat măsuri urgent 

Camerun Samuel Eto o Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 18:07
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 18:08

Federația de fotbal din Camerun, a cărei președinte este Samuel Eto'o, are mari probleme! 

Federația cameruneză este implicată într-un scandal uriaș din cauza naționalei U17 a Camerunului. Scandalul s-a declanșat înainte de turneul UNIFFAC, organziat pentru naționalale de juniori din centrul continentului. 

Federația a convocat 44 de jucători, pe perioada verii, de la opt cluburi diferite, pentru o anchetă cu privire la înșelăciunile legate de certificatele de naștere. În urma unor teste RMN s-a constatat că mulți dintre jucători au declarat date false de naștere, informează Daily Mail

Jucătorii care au mințit au fost suspendați 

Testele RMN determină vârsta unui jucător prin scanarea încheieturilor și măsurarea creșterii osoare. În urma testelor, 21 dintre jucătorii convocați în lotul U17 pentru UNIFACC sunt implicați în fraudă. 

Federația cameruneză a emis rapid un comunicat în care informa că jucătorii în cauză au fost suspendați, oferind și detalii legate de subiect. 

„Jucătorii au fost excluși imediat din grup. Urmează să se ia măsuri pentru înlocuirea lor. Acțiunea este rezultatul instrucțiunilor președintelui Federației pentru a pune capăt fraudei, care în trecut a pătat imaginea fotbalului din Camerun”, se arată în comunicat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!