Fotbal extern

"Sa joci fara spectatori este mai trist decat sa dansezi cu sora ta!" Tribunele goale in timpul meciurilor, motiv de tristete pentru Luis Enrique 

Pandemia de coronavirus a afectat fotbalul, astfel ca fanii nu au voie pe stadion.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 16:42
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 16:56

Fostul antrenor al Barcelonei nu este deloc incantat de meciurile fara suporteri in tribune, spunand ca astfel de meciuri sunt "triste".

"Sa joci meciuri fara suporteri este mai trist decat sa dansezi cu sora ta", a declarat antrenorul spaniol pentru "Colgados del Aro".

Saptamana trecuta, Bundesliga a devenit prima liga importanta de fotbal care s-a reluat, dar din cauza pandemiei de coronavirus, tribunele stadioanelor au fost goale.

"Este foarte urat, am urmarit fotbalul german, este lamentabil. Puteti auzi insultele", a spus Luis Enrique.

Totusi, spaniolul a recunoscut ca revenirea fotbalului la televizor este un mare plus pentru milioanele de oameni care stau inchisi in case din cauza pandemie de COVID-19.

"Trebuie sa intelegem ca e o afacere globala care genereaza multi bani si chiar daca spectacolul este foarte diferit fata de atunci când se disputa cu spectatori, ajuta la trecerea timpului in timpul carantinei si sa depasim aceste momente", a mai spus selectionerul Spaniei.

Echipele din La Liga au reluat antreanementele, iar cel mai probabil fotbalul va fi repornit dupa 12 iunie.

VIDEO - Luis Enrique, pe banca Barcelonei: 

Modifică setările cookies