Revolutie in Republica Moldova!! Fotbalistii romani din Chisinau in stare de soc!!!!!!

Autor: Sport.ro
Marti 07 Aprilie 2009, 16:03

A inceput revolutia in Moldova! La fel ca-n 89 la noi, oamenii sunt nemultumiti de comunisti, care au castigat alegerile. Nici fotbalistii romani din Moldova nu o duc prea bine.

Manuel Amarandei a fost la un pas sa fie expulzat din Republica Moldova pe vremea cand juca la Dacia Chisinau, acum sta inchis in casa ca sa nu aiba probleme cu incidentele din capitala Moldovei.

"Am avut si eu probleme cu autoritatile din Republica Moldova. Au vrut sa ma trimita afara din tara pe motiv ca nu aveam viza de sedere. Nu pot sa va povestesc ce se intampla acum la Chisinau, e ceva de nedescris. E foarte posibil ca pe masura ce trece timpul, evenimentele sa fie asemnatoare cu cele din 89 din Romania. Voronin e de negasit, am inteles ca oamenii il cauta dar el se ascunde. A trimis un mesaj ca vrea sa colaboreze cu opozitia. Sunt socat de ceea ce se intampla aici. Eu am familie aici, sunt casatorit cu o moldoveanca si sper sa fie mai bine pentru copilul meu in viitor", a spus Amarandei pentru www.sport.ro

Vezi continuare pe blog.sport.ro

Afla totul despre incidentele din Chisinau pe www.stirileprotv.ro

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies