Fotbal extern

Rețelele de socializare, ”mină de aur” pentru Ronaldo! A câștigat o avere doar din postări

WhatsApp, Facebook și Instagram, trei dintre cele mai utilizate rețele de socializare din lume, au picat pentru o bună perioadă de timp.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 10:03

Cristiano Ronaldo (36 de ani) este cel mai urmărit sportiv din lume pe rețelele de socializare. Acesta a câștigat o avere doar din postările sale sponsorizate.

Ronaldo are, doar pe Instagram, 352 de milioane de urmăritori. Contul său este cel mai urmărit de pe această rețea de socializare, depășindu-l pe rivalul Leo Messi, care este urmărit de 271 de milioane de conturi.

În 2019, portughezul a câștigat nu mai puțin de 48 de milioane de dolari doar din postările sale de pe rețelele de socializare, notează foxbusiness.com. Acesta ar fi recompensat cu 1,6 milioane de euro pentru fiecare postare sponsorizată.

Ronaldo a bătut un nou record pe social media și după ce s-a întors la Manchester United. Postarea în care ”diavolii” au anunțat revenirea lui Cristiano pe Old Trafford a strâns aproape 13 milioane de like-uri și a devenit cea mai apreciată fotografie a unei echipe sportive.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies