Marius Sumudica Rapid Turcia Fotbal extern Marius Șumudică

Refuzat de Rapid, Șumudică nu vrea să stea prea mult pe bară. Ce variante are la dispoziție: „Am voturi mai multe decât Erdogan!”

Tehnicianul român Marius Șumudică, liber de contract după ce s-a despărțit de Al-Raed, a dezvăluit că își dorește să preia conducerea unei echipe din Arabia Saudită sau Turcia în această vară. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 08:57
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 09:01

După negocierile eșuate cu Rapid, antrenorul de 52 de ani speră să-și continue cariera în campionatele în care deja a căpătat o notiretate.

Dorit de fani la Rapid și chiar la Universitatea Craiova, Șumudică nu a ajuns, însă, să fie ofertat de oficialii celor două cluburi. Cu toate acestea, tehnicianul se simte apreciat de suporteri și este convins că ar avea sprijinul lor la orice club din România ar merge.

Șumudică vrea să revină în fotbalul din Turcia

„De fiecare dată când e vehiculat numele meu, am mai multe voturi decât Erdogan! La FCSB, dacă se pune problema să merg acolo, câștig detașat. La Rapid, eram primul. Astăzi am văzut un sondaj despre Craiova, eram cu mult în fața lui Reghecampf. Nu m-a ales nimeni”, a spus Șumudică, potrivit Digisport.

Antrenorul consideră că o posibilă destinație în acest moment ar putea fi Arabia Saudită sau Turcia, însă recunoaște că în Golf îi va fi dificil să se desfășoare, având în vedere că mulți antrenori merg acolo pentru salarii exorbitante.

„Eu unde să căștig campionatul? Când mi-oi face echipă cu Pancone, ne reapucăm acum. Nici n-au început campionatele, aștept. Am două piste pe care mă axez și unde cred că va fi din ce mai greu să ajung.

În Arabia Saudită, unde se duc în ultima vreme antrenori cu nume și pe bani foarte mulți, și în Turcia. În România? Am primit un mesaj pe telefon că sunt ca domnul Geoană”, a adăugat Șumudică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!