Real Madrid dă lovitura! Semnează cel mai tare contract din istoria fotbalului! Suma colosală pe care o va primi

Clubul de fotbal Real Madrid a încheiat un acord pe 25 de ani cu firma americană Legends pentru exploatarea stadionului Santiago Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 20:57
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 21:07

400 de milioane de euro pe an va încasa Real Madrid, de la firma din America! Îi va închiria noul Santiago Bernabeu pentru diverse evenimente, cât timp stadionul nu va fi folosit de echipa lui Ancelotti!

Compania specializată în marketingul incintelor sportive mizează pe venituri între 400 şi  440 de milioane de euro pe an, datorită unor activităţi care merg de la concerte până la vânzările din magazine, baruri etc.

Acest acord ar aduce lui Legends 20% din profiturile stadionului, potrivit Voz Populi.

800 de milioane de euro au costat lucrările de modernizare ale arenei

Stadionul Santiago Bernabeu se află în prezent în lucrări de modernizare, ce ar trebui să fie finalizate până la sfârşitul anului sau începutul lui 2023, după care va avea acoperiş retractabil şi va fi placat cu oţel.

Stadionul va avea gazon retractabil şi va putea fi folosit şi pentru alte sporturi, ca tenis sau baschet, precum şi pentru congrese sau târguri comerciale. Costul arenei lui Real Madrid este estimat la circa 800 de milioane de euro.

Modifică setările cookies