Răzvan Lucescu aruncă săgeți în stânga și în dreaptă: „Nu regret nimic din ce am spus! Suntem sabotați”

Razvan Lucescu Campionatul Greciei POAK Salonic Fotbal extern Răzvan Lucescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 09:01
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 09:00

PAOK Salonic se află pe locul patru în play-off-ul campionatului din Grecia.

După 27 de meciuri jucate, formația dirijată de Răzvan Lucescu a obținut 57 de puncte din 81 posibile. În consecință, PAOK Salonic a înregistrat 16 victorii, nouă rezultate de eglalitate și doar două înfrângeri până în clipa actuală.

Răzvan Lucescu aruncă săgeți în stânga și în dreaptă: „Nu regret nimic din ce am spus! Suntem sabotați”

Chiar și așa, Răzvan Lucescu nu a mai suportat tensiunile și a răbufnit. Antrenorul român a precizat că echipa la care se află din vara lui 2021 ar fi sabotată, pentru a le face loc grupărilor din Atena la câștigarea campionatului.

„Nu, nu am regretat și nu regret nimic din ce am spus. Una e să spui în engleză și alta e în română. În engleză s-au cam estompat, s-au cam șters. Suntem permanent sabotați și se fac jocurile ca echipele din Atena să ne dea pe noi la o parte, e un sistem format în timp, e și politicul implicat.

Nu am jignit pe cineva, nu îmi e frică, eu am argumentat. Asta e realitatea, ne-au mâncat foarte multe puncte anul acesta și totuși suntem acolo”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit Digi Sport.

Ce spune Răzvan Lucescu despre primul adversar al României din preliminariile Euro 2024

România debutează în preliminariile Euro 2024 într-o „dublă” cu Andorra și Belarus, programată pe 25 și 28 martie. După ce Dan Petrescu a susținut că „Andorra este un adversar foarte greu”, Răzvan Lucescu îl contrazice și spune că România n-ar trebui să-și subestimeze adversarii, însă naționala noastră ar trebui să fie net superioară Andorrei.

„Nu subestimăm niciun adversar. Nu spun că e meci foarte greu, ci spun că sunt meciuri la care ai de pierdut și un pas gresit cu astfel de echipe te poate costa o calificare.

Fotbalul s-a transformat, s-a schimbat, echipele mici sunt învățate să se apere la maximum, sunt educate pentru asta, e singura lor posibilitate să spere la ceva în fața echipelor cu jucători de calitate”, a spus Răzvan Lucescu la Digi Sport.

TOATĂ DECLARAȚIA AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!