Brazilia campionatul mondial 2014 Fotbal extern

Raspunsul FIFA pentru cei 1,2 milioane de brazilieni iesiti in strada: "Cupa Mondiala se joaca in Brazilia! Nu exista niciun plan B!"

Peste 1,2 milioane de brazilieni au manifestat in intreaga tara fata de costurile uriase pe care trebuie sa le suporte Guvernul pentru organizarea Cupei Mondiale de anul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2013, 19:34
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2013, 19:34

FIFA nu a primit "nici cea mai mica propunere oficiala din partea altei tari pentru a organiza Cupa Mondiala din 2014" in locul Braziliei, tara zguduita de manifestatii de amploare, a declarat, luni, secretarul general al forului mondial, Jerome Valcke.

"Nu s-a primit niciodata nici cea mai mica propunere oficiala din partea altei tari pentru a organiza Cupa Mondiala din 2014. Vreau sa fie clar: finala Cupei Confederatiilor se va juca pe Maracana, iar Cupa Mondiala in Brazilia. Nu exista niciun plan B", a declarat Valcke.

Ministrul brazilian al Sporturilor, Aldo Rebelo, prezent la conferinta, afirmase anterior ca "speculatia conform careia Brazilia nu ar mai putea organiza Cupa Mondiala, a dus la aparitia de candidate precum SUA, Anglia, Germania si Japonia".

Guvernul brazilian este criticat pentru investitiile uriase (peste 11 miliarde de euro) in vederea organizarii Cupei Confederatiilor si a Cupei Mondiale.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies