Ranieri ezită! Motivul pentru care Cagliari încă nu l-a transferat pe Vlad Chiricheș, deși e pe lista scurtă

Vlad Chiriches Cagliari Serie A Serie B Fotbal extern Vlad Chiricheș
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 16:58
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 17:06

Cagliari vrea să se întărească masiv în această iarnă, pentru a-i oferi noului antrenor, Claudio Ranieri, un lot puternic, pentru a-și putea îndeplini obiectivul: promovarea în Serie A.

Ranieri l-a cerut pe Omar Colley, dar Sampdoria nu are de gând să-l cedeze așa de ușor. „Albaștrii” nu acceptă un împrumut, vor să-l vândă definitiv și cer șapte milioane de euro, o sumă mult prea mare pentru Cagliari.

Chiricheș, pe lista lui Ranieri

Astfel stând lucrurile, Vlad Chiricheș (33 de ani, Cremonese) a devenit în momentul de față o variantă mult mai viabilă pentru divizionara secundă.

Italienii scriu că „jucătorul lui Cremonese ar putea fi util pentru apărarea lui Cagliari chiar dacă problemele sale fizice au declanșat unele semnale de alarmă”. Predispunerea la accidentare a fost și motivul pentru care oficialii lui Cagliari nu au luat o decizie finală în privința fotbalistului român.

Tot presa din „Cizmă” srie că după ce în weekend au evaluat posibilitățile, oficialii lui Cagliari urmează să ia în zilele următoare o decizie cu viitorul fundaș central al echipei.

Cagliari ocupă locul 11 în Serie B, cu 25 de puncte, însă o desparte un singur punct de locurile de play-off.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!