Argentina Brazilia Fotbal extern

Probleme grave după partida Argentina - Brazilia. Ce s-a întâmplat la o zi după disputarea meciului 

Argentina a remizat pe teren propriu cu marea sa rivală Brazilia, scor 0-0, marţi seara, rezultat în urma căruia Lionel Messi şi colegii săi au obţinut calificarea la Cupa Mondială de fotbal din 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 10:35
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 10:39

Calificarea anticipată a Argentinei a fost facilitată şi de victoria obţinută în deplasare de Ecuador în faţa reprezentativei statului Chile (2-0), în cadrul etapei a 14-a a preliminariilor sud-americane.

Centralul Andres Ismael Cunha Soca Vargas și arbitrul VAR Esteban Daniel Ostojich Vega au fost suspendați la o zi după meci, din cauza greșelilor grave pe care le-au comis în timpul întâlnirii. 

Selecționerul Braziliei a făcut discutat despre arbitraj, acuzând că oficialul VAR nu a văzut un fault al lui Otamendi asupra lui Raphinha. 

"Prestațiile lui Andres Ismael Cunha Soca Vargas și Esteban Daniel Ostojich Vega au fost analizate din punct de vedere tehnic și s-a ajuns la concluzia că au comis erori grave", se arată în comunicatul oficial. Cei doi au fost suspendați pe o perioadă nedeterminată. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!