Fotbal extern

Messi si Ronaldo reactioneaza dupa ce au fost inclusi in atacul celei mai bune echipe din ISTORIE! Sunt singurii alesi care inca mai evolueaza: cum si-au descris colegii

Cristiano Ronaldo si Lionel Messi au reactionat prin intermediul unor postari pe retelele sociale, dupa ce au fost inclusi de France Football in cea mai buna echipa a tuturor timpurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Decembrie 2020, 23:59
Data actualizarii: Marti 15 Decembrie 2020, 00:11

France Football a acordat astazi Balonul de Aur pentru cea mai buna echipa de fotbal din toate timpurile.

140 de jurnalisti din toate colturile lumii au votat pentru 'primul 11' care vara ramane in istoria sportului.

Formatia castigatoare este in sistem 3-4-3, iar Cristiano Ronaldo si Lionel Messi sunt nelipsiti din tripleta ofensiva. Cuplul din atac este completat de brazilianul Ronaldo Nazario.

"Sunt foarte mandru sa fiu parte din cel mai bun 11 al tuturor timpurilor realizat de France Football. Ce echipe senzationala... Cu totii merita tot respectul si admiratia mea si, cu siguranta, sunt mandru sa fiu alaturi de asemenea jucatori extraordinari. Multumesc!", a fost mesajul postat de Ronaldo pe retelele de socializare.

 
 
"Pentru mine este o onoare sa fiu inclus in unzprezecele Balonului de Aur. Vreau sa va multumesc ca m-ati ales si, de asemenea, sa felicit toti jucatorii care au fost selectati si toti nominalizatii. Pe lista respectiva exista adevarate fenomene", a spus si Lionel Messi.
 
 
Cea mai buna echipa a tuturor timpurilor, desemnata de France Football:
 
Lev Ivanovich Yashin (Rusia) - Cafu (Brazilia), Franz Beckenbauer (Germania), Paolo Maldini (Italia) - Lothar Matthaus (Germania), Xavi (Spania), Maradona (Argentina), Pele (Brazilia) - Ronaldo Nazario (Brazilia), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Lionel Messi (Argentina)
CITESTE SI

Modifică setările cookies