Fotbal extern

Presedintele tarii care intalneste Argentina in aceasta noapte se revolta: "Messi nu trebuia suspendat"

Suspendat de FIFA cu doar cateva ore inaintea meciului Argentinei cu Bolivia, Leo Messi va fi obligat sa stea patru partide pe bara. Federatia din tara sa a facut totusi un recurs.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2017, 22:26
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2017, 22:37

Messi a aflat cu cateva ori inaintea partidei cu Bolivia ca nu va putea juca. FIFA l-a suspendat patru meciuri pentru ca acesta l-a injurat pe arbitrul partidei Chile 0-1 Argentina, in urma cu doar cateva zile.

Vestea este una buna pentru bolivieni, care ar putea avea astfel mai multe sanse impotriva Argentinei. Totusi, nu toti locuitorii Boliviei sunt de acord. Ba chiar presedintele tarii este revoltat, spune el!

Evo Morales, presedintele socialist al Boliviei, a reactionat la scurt timp dupa suspendarea lui Messi, spunand ca este una incorecta.

"Nu sunt de acord cu pedepsirea lui Messi si a Argentinei. Stiu cate ceva despre fotbal, Messi a fost faultat la faza respectiva. Sunt solidar cu cel mai bun fotbalist al lumii", a scris Evo Morales pe Twitter.

Evo Morales este apropiat de Argentina si un prieten al lui Diego Maradona. De altfel, despre fostul mare fotbalist este cunoscut faptul ca este un adept al "luptei anti-imperialiste".

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies