Miercuri 04 Octombrie 2017, 17:40

Pique a facut anuntul cel mare! Ce spune despre RETRAGEREA de la nationala Spaniei si relatia cu Ramos

Gerard Pique a vorbit intr-o conferinta de presa despre situatia din Catalunia si relatia cu colegii de la nationala.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Pique este unul dintre marii sustinatori ai independentei Cataluniei, insa in aceste zile va juca pentru nationala Spaniei.

El a anuntat ca nu va renunta la nationala, chiar daca va fi huiduit la partidele urmatoare de pe teren propriu. "E ca o familie aici, pentru mine nationala e o mare familie, de asta sunt aici. NU o sa le dau satisfactie celor care o sa huiduie, oricum, cred ca sunt mai multi care ma sustin decat impotriva mea. Eu am spus tot timpul ce gandesc si o sa o fac in continuare, nu are cine sa ma opreasca", a spus Pique.

Jucatorul nu a urmarit discursul regelui Spaniei, care s-a declarat impotriva independentei Cataluniei. "Nu l-am urmarit, dar nu pentru ca nu m-a interesat, ci pentru ca jucam "pocha" (un joc de carti spaniol) impreuna cu colegii mei. As fi dorit sa vorbeasca si despre cei raniti duminica", a spus Pique.

El a dezvaluit ca are o relatie excelenta cu capitanul Spaniei, Sergio Ramos, ba chiar cei doi vor investi impreuna intr-o afacere.

"Ne intelegm perfect, avem nevoie unul de altul la nationala. Chiar suntem parteneri intr-o afacere pe care eu am propus-o", a spus Pique.Dragnea: Nu este exclus să declanșăm procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis