PAOK a reacționat după ce s-a scris că Beșiktaș a negociat cu Răzvan Lucescu: ”Ei știu deja acest lucru!”

Razvan Lucescu Besiktas PAOK Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:56

Răzvan Lucescu (55 de ani) este dorit pe banca celor de la Beșiktaș.

Antrenorul român a câștigat titlul cu PAOK, după ce echipa sa a învins-o în ultima etapă pe Aris Salonic, scor 2-1.

Reacția lui PAOK după ce s-a scris că Răzvan Lucescu a negociat cu Beșiktaș

Performanța lui Răzvan Lucescu a ajuns și la urechile turcilor de la Beșiktaș, echipa rămasă fără antrenor principal după ce l-a demis pe Fernando Santos.

În presa din Turcia au apărut informații potrivit cărora cei de la Beșiktaș au luat deja legătura cu clubul din Grecia și cu antrenorul român, lucru infirmat însă de către conducerea lui PAOK.

”Nu există nicio șansă să discutăm despre plecarea lui Răzvan, nici din partea noastră, nici din partea lui. Cei care au fost interesați să se intereseze, fie întrebându-ne pe noi, fie pe el, știu deja acest lucru”, au transmis cei de la PAOK, conform enswi.gr.

Dumitru Dragomir: ”Antrenorul anului va fi Lucescu Jr”

Dumitru Dragomir a fost impresionat de treaba făcută de Răzvan Lucescu în acest sezon la PAOK, iar fostul președinte al LPF este convins că acesta va fi desemnat ”antrenorul anului”.

Antrenorul anului va fi Lucescu Jr. Cel mai tare antrenor al anului. Am fost de 4 ori la meciurile lui. Nu cred că am văzut mulți antrenori așa iubiți de public precum Răzvan Lucescu.

Mă bucur pentru el și pentru taică-su și maică-sa că l-au educat bine. Este un băiat admirabil. Ca antrenor, este colos! Să iei în Grecia campionatul, e ceva senzațional. Este de felicitat din mai multe puncte de vedere. Are minte, are talent”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!