Omul care s-a îmbogățit de pe urma transferului lui Cristiano Ronaldo. Suma colosală încasată

Cristiano Ronaldo al nassr Ricardo Regufe Fotbal extern
Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 08:45
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 08:43

Starul portughez a semnat un contract fabulos cu Al Nassr, dar nu este singurul care a încasat o sumă atât de mare.

Potrivit Corriere dello Sport, care a citat publicația portugheză, Abola, comisionul transferului lui Cristiano Ronaldo la echipa din Arabia Saudită nu au mers la agentul său, renumitul Jorge Mendes, ci au ajuns în buzunarele lui Ricardo Regufe.

Omul care s-a îmbogățit de pe urma transferului lui Cristiano Ronaldo. Suma colosală încasată

Aceeași sursă a mai scris că Regufe a obținut 30 milioane de euro, un „manager personal” cu care s-a împrietenit în momentul în care l-a ajutat pe Cristiano Ronaldo să semneze un contract cu o multinațială din America de Nord.

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre criticile primite

Atacantul a fost întrebat despre contractul său, care este cel mai mare din istoria fotbalului, dar și despre criticile primite pentru alegerea făcută. Cristiano Ronaldo a răspuns în stilul caracteristic. 

„Contractul meu e unic pentru că sunt un jucător unic, e bine să mă aflu aici, am doborât toate recordurile acolo. Nu îmi pasă de ce spune lumea, în ziua de astăzi fotbalul a evoluat și e foarte competitiv. Nu este finalul carierei mele”, a declarat Cristiano Ronaldo. 

Ofertele refuzate de Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Al Nassr 

Fotbalistul a dezvăluit că a refuzat oferte de la diferite echipe pentru a-și onora cuvântul față de Al Nassr, punctând și care au fost motivele din spatele deciziei sale.

„Pentru mine e o oportunitate nu doar în fotbal, dar și să schimb mentalitatea noii generații. Nu mulți știu, dar multe cluburi din Europa, Brazilia, Australia, SUA, chiar și Portugalia, au încercat să mă transfere, dar mi-am dat cuvântul clubului, e o provocare bună, știu ce vreau și știu și ce nu vreau. 

E o provocare să ajut cu experiența mea să schimbăm și să câștigăm puncte, dar și la fotbal feminin, vreau să ofer o viziune diferită asupra țării, fotbalului, de aceea am acceptat această oportunitate”, a declarat starul portughez în cadrul unei conferințe de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!