VIDEO Momentul "jenant" cu Cristiano Ronaldo la Al Nassr: "A rugat-o pe prezentatoare să treacă mai departe"

Cristiano Ronaldo al nassr Arabia Saudita Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 08:15
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 08:15

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost prezentat oficial la formația Al Nassr. Portughezul a susținut o conferință de presă, iar ulterior le-a vorbit fanilor de pe Mrsool Park.

La conferința de presă, starul portughez a explicat de ce a ales un transfer surprinzător în Arabia Saudită, a transmis că nu este interesat de criticile primite, dar și că își dorește să bată recorduri în Asia, după cariera impresionantă din Europa.

Jurnaliștii au strigat "Siuuu!" la prezentarea lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Sala de conferințe a fost plină de jurnaliști, iar mai mulți dintre ei nu și-au putut stăpâni entuziasmul și s-au cumportat precum niște adevărați fani ai lui Ronaldo. Din sală s-a auzit de mai multe ori "Siuuu!", sunetul celebru al lui Ronaldo din momentul în care sărbătorește un gol.

Totuși, Daily Mail scrie că Ronaldo a fost ușor rușinat de gesturile jurnaliștilor prezenți la conferința de presă și și-a dorit ca momentul să treacă rapid.

"Prezentatoarea a cerut încă o rundă de aplauze pentru Cristiano Ronaldo. Cei din sală au urmat instrucțiunile, iar după câteva aplauze zgomotoase, un bărbat, care nu era filmat, a strigat 'Cristiano Ronaldo!'.

Portughezul a fost văzut zâmbind, părând că acceptă acest tip de adulare. Totuși, s-a rușinat în momentul în care aceeași persoană, dar și altele, au început să strige 'Siuuu!'. Ronaldo și-a a ridicat sprâncele, apoi și-a întors capul către prezentatoare pentru a o îndemna să meargă mai departe și să se treacă peste momentul jenant", a scris publicația citată.

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre criticile primite

Atacantul a fost întrebat despre contractul său, care este cel mai mare din istoria fotbalului, dar și despre criticile primite pentru alegerea făcută. Cristiano Ronaldo a răspuns în stilul caracteristic. 

„Contractul meu e unic pentru că sunt un jucător unic, e bine să mă aflu aici, am doborât toate recordurile acolo. Nu îmi pasă de ce spune lumea, în ziua de astăzi fotbalul a evoluat și e foarte competitiv. Nu este finalul carierei mele”, a declarat Cristiano Ronaldo. 

Ofertele refuzate de Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Al Nassr 

Fotbalistul a dezvăluit că a refuzat oferte de la diferite echipe pentru a-și onora cuvântul față de Al Nassr, punctând și care au fost motivele din spatele deciziei sale.

„Pentru mine e o oportunitate nu doar în fotbal, dar și să schimb mentalitatea noii generații. Nu mulți știu, dar multe cluburi din Europa, Brazilia, Australia, SUA, chiar și Portugalia, au încercat să mă transfere, dar mi-am dat cuvântul clubului, e o provocare bună, știu ce vreau și știu și ce nu vreau. 

E o provocare să ajut cu experiența mea să schimbăm și să câștigăm puncte, dar și la fotbal feminin, vreau să ofer o viziune diferită asupra țării, fotbalului, de aceea am acceptat această oportunitate”, a declarat starul portughez în cadrul unei conferințe de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!