GALERIE FOTO Sigur are 41 de ani?! Zlatan și-a etalat fizicul perfect la plajă, dar și un nou look 

Zlatan Ibrahimovic AC Milan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 23:32
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 23:35

Zlatan Ibrahimovic (41 ani) se bucură de soare înainte de a se întoarce la antrenamente alături de AC Milan. 

Accidentat în mai 2022 și operat la genunchi, Zlatan Ibrahimovic este aproape de o revenire pe teren, care ar urma să aibă loc în luna februarie, conform estimărilor. Atacantul nu a mai jucat din luna mai și se află în plin proces de recuperare. 

Echipa a reluat deja campionatul, însă Zlatan a decis să profite de perioada dinainte de reluarea antrenamentelor pentru a merge la căldură. Suedezul a fost surprins pe o plajă din Miami, Florida, iar apariția sa nu a trecut neobservată. 

Zlatan Ibrahimovic nu și-a ieșit din formă! Schimbare de look pentru suedez

În continuare într-o formă fizică de invidiat, în ciuda vârstei sale, dar și a perioadei lungi în care a fost departe de teren, Zlatan a jucat fotbal pe plajă cu prietenii săi, etalându-și pătrățelele.

Nu doar fizicul său perfect s-a remarcat, ci și look-ul, Ibrahimovic făcându-și o schimbare în startul lui 2023. Atacantul și-a împletit părul în mai multe codițe minuscule, pe piele.  

Zlatan Ibrahimovic, a doua oară la AC Milan

Zlatan a trecut pe la Milan în două rânduri. Prima dată, suedezul a acceptat propunerea să evolueze în tricoul Rossonerilor în 2011, când a părăsit Barcelona și La Liga, pentru Seria A, după un sezon dezamăgitor la gruparea catalană.

Atacantul a stat la Milan până în 2012, când PSG l-au transferat pentru suma de 21 milioane de euro

Suedezul a revenit, ulterior, la formația de pe San Siro în ianuarie 2020. Zlatan petrecuse două sezoane la LA Galaxy, unde a făcut furori, cu gândul de a se retrage, dar nu a putut sta deoparte de fotbalul din ligile de top ale Europei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!