Olimpiu Moruțan, OUT de la Ankaragucu! Anunțul făcut de Ioan Becali

Olimpiu Morutan Ankaragucu Galatasaray giovanni becali ioan becali Fotbal extern Olimpiu Moruțan / Foto: Imago Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 11:55
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 11:52

Olimpiu Moruțan nu va rămâne la Ankaragucu după retrogradarea echipei în eșalonul secund al fotbalului turc.

Conform declarațiilor impresarului său, Giovanni Becali, Moruțan se va întoarce la Galatasaray, echipă cu care are în continuare contract.

Giovanni Becali: "Vom vedea ce gânduri are fiecare!"

Această decizie este similară cu cea a colegului său, Alexandru Cicâldău, care, după ce a evitat retrogradarea cu Konyaspor, se va întoarce, de asemenea, la Galatasaray.

  • Olimpiu Moruțan

"Cicâldău e bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruțan. Amândoi se vor întoarce la Galatasaray și vor face pregătirea acolo. Vom vedea ce gânduri are fiecare. Sunt și alegerile la Galatasaray", a declarat Giovanni Becali, citat de Fanatik.

În sezonul 2023-2024, Olimpiu Moruțan a jucat 35 de meciuri pentru Ankaragucu, unde a contribuit cu 5 goluri și 4 pase decisive. Cu toate acestea, el a suferit o accidentare gravă la tendonul lui Ahile în aprilie și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Recuperarea după o astfel de accidentare este complexă, iar șansele sale de a reveni pe teren la începutul sezonului 2024-2025 sunt mici.

"Puțini au mai revenit în fotbal la un nivel bun după o astfel de accidentare. A reușit să își revină Mihai Roman, care a avut tendonul ahilean rupt când juca la Toulouse. E foarte gravă accidentarea și e foarte complicată. Tendonul suportă o sarcină foarte mare la sprint, la frânare. După ce a fost rupt o dată există riscul să fie rupt din nou. Sau mai poți juca fotbal profesionist, dar la păcăleală, la alibi", a declarat Pompiliu Popescu, fost doctor al echipei naționale de fotbal, conform sursei menționate mai sus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!