Cosmin Olaroiu Arabia Saudita shabab al ahli Fotbal extern

Olaroiu a fost cel care a cerut rezilierea contractului: motivul pentru care romanul a renunat la un salariu de 6,5 milioane de dolari

Cosmin Olaroiu s-a despartit de Shabab Al-Ahli in urma cu noua zile, iar tehnicianul roman spune ca el a fost cel care a initiat discutiile.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Decembrie 2017, 09:30
Data actualizarii: Luni 11 Decembrie 2017, 09:32

Olaroiu a fost dezamagit de faptul ca au avut loc prea multe schimbari la nivel administrativ, iar conducerea clubului nu avea o viziune clara. Din acest motiv si rezultatele au intarziat sa apara. De asemenea, Olaroiu a precizat si ca se confrunta cu probleme serioase de sanatate, astfel ca i-a transmis impresarului sau sa discute cu sefii clubului in vederea rezilierii contractului.

"Dupa remiza de vinerea trecuta, am vorbit cu impresarul meu si i-am zis sa faca tot posibilul sa ajungem la o reziliere amiabila. Eram foarte nervos, am si niste probleme mari cu soldul si abia mai stau in picioare. Chiar nu mai puteam sa raman. Impresarul a vorbit cu ei si, bineinteles, nici n-au vrut sa auda de plecarea mea. Mai intai, au venit doi oameni din conducere la mine acasa. Apoi, a doua zi, ne-am dus cu totii la omul numarul 1 din club. Le-a zis celorlalti sa iasa din incapere, fiindca vrea sa vorbeasca singur cu mine. A urmat o discutie de doua ore, in care omul mi-a propus inclusiv sa iau o pauza. Mi-a zis ca, pentru ei, eu sunt un simbol al clubului si ca nu vor sa ma piarda. Mi-a propus sa vina un antrenor interimar, iar eu sa semnez un nou contract de la anul", a declarat Cosmin Olaroiu pentru Adevarul.

In cele din urma, cele doua parti au ajuns la un acord si contractul a fost reziliat de comun acord. Potrivit presei arabe, Olaroiu ar fi avut un salariu anual de 6,5 milioane de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!