O nationala a fost eliminata din preliminariile pentru Mondialul din 2018 din cauza folosirii unui jucator SUSPENDAT

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iunie 2015, 11:39

	O nationala a fost eliminata din preliminariile pentru Mondialul din 2018 din cauza folosirii unui jucator SUSPENDAT

O nationala a fost eliminata din preliminariile pentru CM 2018, care se va desfasura in Rusia, din cauza folosirii unui fotbalist suspendat.

Selectionata Barbadosului a fost eliminata din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2018, dupa ce a aliniat un jucator aflat in stare de suspendare la meciul cu Aruba.

Barbados a pierdut meciul la "masa verde" (0-3), dupa ce pe teren se impusese cu 1-0, printr-un gol marcat de Hadan Holligan, care era suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Aruba a castigat astfel turul al doilea al preliminariilor competitiei in zona CONCACAF cu scorul general de 3-2. 

Barbados, care nu s-a calificat niciodată la Cupa Mondiala, a fost amendata si cu 6.000 de franci elvetieni (6.460 dolari). 

"Sanctiunea are efect imediat si, in consecinta, Aruba se califica in faza urmatoare a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018", se mai arata in comunicatul FIFA. 

Alte nationale care au trecut de turul II al preliminariilor pentru CM din 2018 in zona CONCACAF sunt Nicaragua (dupa 4-1 la general cu Surinam), St. Vincent si Insulele Grenadine (6-6 la general cu Guyana, insa avand avantajul golurilor din deplasare), Antigua si Barbuda  (5-4 cu St. Lucia), Curacao (1-1 in fata Cubei, avantaj la goluri in deplasare), Belize (5-1 cu Republica Dominicana), Canada (6-0 cu Dominica), El Salvador (6-3 cu St. Kitts si Nevis), Grenada (2-1 cu Puerto Rico) si Guatemala (1-0 cu Bermuda).

Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies