Miercuri 28 Martie 2018, 19:57

Nimeni nu a crezut asta! Tevez s-a accidentat intr-o inchisoare. Cat va sta departe de gazon argetinianul

Tevez s-a accidentat intr-o inchisoare.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Fostul star al Argentinei, Carlos Tevez, va lipsi o luna de pe gazon, dupa ce s-a accidentat, jucand fotbal in incinta unei inchisori. Acesta a suferit o ruptura musculara.

Carlos Tevez s-a reîntors in Argentina, semnand din nou cu marea sa dragoste, Boca Juniors, dupa ce s-a despartit de chinezii de la Shanghai. Acolo avea un contract urias, aproape 40 de milioane de euro oe an.

Conform Daily Mail, jucatorul a recunoscut ca daca nu ar fi fost fotbalul acum ar fi fost ori mort, ori in inchisoare, pentru ca l-ar fi asteptat o viata de delicvent. Si asa si-a pastrat legaturile cu lumea interlopa. Recent, el a facut o vizita fratelui sau geaman, care este inchis pentru 16 ani pentru jaf si in incinta inchisorii a participat la un meci de fotbal organizat intre detinuti, iar in timpul celor 20 de minute s-a produs accidentarea.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea