Miercuri 28 Martie 2018, 19:57

Nimeni nu a crezut asta! Tevez s-a accidentat intr-o inchisoare. Cat va sta departe de gazon argetinianul

Tevez s-a accidentat intr-o inchisoare.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Fostul star al Argentinei, Carlos Tevez, va lipsi o luna de pe gazon, dupa ce s-a accidentat, jucand fotbal in incinta unei inchisori. Acesta a suferit o ruptura musculara.

Carlos Tevez s-a reîntors in Argentina, semnand din nou cu marea sa dragoste, Boca Juniors, dupa ce s-a despartit de chinezii de la Shanghai. Acolo avea un contract urias, aproape 40 de milioane de euro oe an.

Conform Daily Mail, jucatorul a recunoscut ca daca nu ar fi fost fotbalul acum ar fi fost ori mort, ori in inchisoare, pentru ca l-ar fi asteptat o viata de delicvent. Si asa si-a pastrat legaturile cu lumea interlopa. Recent, el a facut o vizita fratelui sau geaman, care este inchis pentru 16 ani pentru jaf si in incinta inchisorii a participat la un meci de fotbal organizat intre detinuti, iar in timpul celor 20 de minute s-a produs accidentarea.VIDEO PROTVPLUS.RO