Thomas Tuchel Bayern Munchen Harry Kane messi Ronaldo Fotbal extern

Nici Messi, nici Ronaldo. Fotbalistul care l-a făcut pe Thomas Tuchel să reacționeze public: ”E de clasă mondială: talent, aură, personalitate” 

Thomas Tuchel are cuvinte mari față de un fotbalist cu un început senzațional de sezon, dar nu e vorba nici de Messi, nici de Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 16:30
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 16:37

Antrenorul lui Bayern Munchen l-a lăudat pe jucătorul echipei sale, pe atacantul englez Harry Kane, venit vară la gruparea bavareză, de la Tottenham Hotspur, pentru suma de 127 de milioane de euro. Fotbalistul de atac al ”Naționalei celor Trei Lei” s-a adaptat perfect la campioana Germaniei.

Harry Kane a înscris 10 goluri în primele 11 meciuri, bornă neatinsă de niciun fotbalist până în acest moment. Mai mult decât atât, Harry Kane a înscris și la debutul în Champions League al lui Bayern, scor 4-3 împotriva lui Manchester United.

Thomas Tuchel, cuvinte mari față de Harry Kane

Acum, Thomas Tuchel i-a făcut portretul atacantului englez și a declarat despre el că e un fotbalist care dă un randament excelent, deși nu se poate spune că s-a adaptat total în Bundesliga.

”L-am convins pe căpitanul Angliei să părăsească Premier League și cred că dă randamentul la care ne așteptam. Este de clasă mondială, are talent, abilitate, aură, personalitate. Când se va simți aici ca acasă, abia atunci îi vom vedea întregul potențial”, a declarat Thomas Tuchel despre fotbalistul său.

Pentru Tottenham Hotspur, Harry Kane a bifat 430 de apariții, a reușit să marcheze 278 de goluri și să paseze decisiv în 64 de situații diferite, în aproximativ 35.000 de minute petrecute la club. Este al doilea golgheter all time din Premier League, cu 213 goluri, fiind depăşit doar de Alan Shearer (260).

Harry Kane, start de vis la Bayern Munchen 

Kane a părăsit clubul Tottenham, unde a petrecut două decenii, pentru Bayern Munchen, în schimbul sumei de peste 100 de milioane de euro. La campioana Germaniei, Kane s-a adaptat rapid şi a marcat aproape un gol pe meci, 10 în 11 apariții mai exact, dar și cinci pase decisive.

Harry Kane a vorbit despre noul său club și a evidențiat o mare diferență între mentalitatea de la Munchen și cea de la Tottenham Hotspur. Englezul a remarcat că la bavarezi și după o victorie categorică există nemulțumiri în ceea ce privește evoluția jucătorilor.

”Voiam să câștigăm și la Spurs... dar dacă aveam câteva meciuri fără victorie nu era un dezastru. La Bayern trebuie să câștigi fiecare meci! După ce am câștigat cu 3-1 și 4-0 în primele două jocuri... nu prea erau fericiți de maniera în care am jucat! Mentalitate de top”, a spus Kane în urmă cu ceva timp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!