NEYMARe lovitura pentru Brazilia! Starul Barcei nu mai poate juca la Copa America, dupa o suspendare extrem de drastica; Argentina, favorita competitiei

NEYMARe lovitura pentru Brazilia! Starul Barcei nu mai poate juca la Copa America, dupa o suspendare extrem de drastica; Argentina, favorita competitiei

Lovitura grea pentru Brazilia, chiar inaintea ultimului meci din faza grupelor Copei America. Nationala Selecao si-a pierdut cel mai pretios fotbalist, iar calificarea nu e inca jucata!

Probleme mari pentru Carlos Dunga la Copa America. Brazilia nu se va mai putea baza pe superstarul Neymar, dupa ce acesta a primit o sanctiune dura din partea CONMEBOL. Neymar a fost suspendat initial pentru doua etape, in urma eliminarii din meciul cu nationala Columbiei, pentru ca mai apoi aceasta sa fie redusa la doar o etapa.

Cu toate acestea, ultima decizie a judecatorilor Comisiei de Disciplina a CONMEBOL a venit ca un croseu pentru brazilieni. Neymar va sta in cele din urma 4 etape pe bara, astfel ca nu va mai putea evolua la nicio partida de la actuala editie a competitiei disputate pe taram sudamerican.

"Se aplica jucatorului nationalei Braziliei, Neymar da Silva, o suspendare de patru etape (inclusiv partida in care era suspendat automat deja) si o amenda de 10.000 dolari, consecinta a eliminarii sale si faptelor posterioare aparute in partida disputata contra nationalei Columbiei, pe data de 17 iunie", se arata in comunicatul CONMEBOL.

Totusi, si aceasta decizie va putea fi la randul ei atacata cu recurs de Neymar.

Vedeta Barcei a primit cartonasul rosu in meciul pierdut in fata Columbiei, scor 0-1. Neymar l-a lovit in spate pe Armero, apoi i-a dat un cap in figura lui Murillo, dupa care a insultat un oficial, aratandu-i semne obscene.

"Cel mai grav lucru a fost ca el a asteptat arbitrul pe culoar pentru a-l insulta, ceea ce a agravat cazul sau si a conds la o sanctiune mai dura. Este un act agresiv, care cere o suspendare pe masura", a explicat si Alberto Lozada, membru al Comisiei de Disciplina.

Carlos Bacca, eliminat si el in meciul dintre Columbia si Brazilia, a primit o suspendare de doua partide si o amenda de 5.000 dolari.

In acest moment, toate echipele din grupa C a Copei America sunt la egalitate perfecta

1. Brazilia 3p, golaveraj 0
2. Peru 3p, golaveraj 0
3. Venezuela 3p, golaveraj 0
4. Columbia 3p, golaveraj 0

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies