VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu l-a reprimit pe 'Neymar' în echipă! :) Jucătorii CFR-lui au făcut spectacol cu Jablonec 

CFR Cluj a puncat la impresia artistică în meciul cu FK Jablonec, 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 18:50
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 18:57

În ultimul meci din grupele Conference League, CFR a reușit să se impună cu 2-0 în fața lui FK Jablonec, după ce Gabriel Debeljuh (25 ani) l-a învins pe portarul cehilor de două ori. 

Însă, joi, jucătorii lui Dan Petrescu au punctat și la impresia artistică. Bilel Omrani (28 ani) și Denis Alibec (30 ani) au oferit două momente inedite de virtuozitate. 

Cu toate acestea, chiar dacă a obținut cele trei puncte și a produs și două faze spectaculoase, CFR Cluj nu a reușit să treacă de Grupa D din Conference League, AZ Alkmaar și Randers calificându-se în faza superioară a competiției. 

Neluțu Varga: „Acesta este visul nostru!”

Chiar dacă nu s-a calificat în primăvara europeană, patronul CFR-ului a declarat că scopul clubului este de a ajunge în grupele Champions League.

„Grupele Champions League. Este visul nostru, iar orașul și toată lumea din jurul echipei merită asta. Pentru că au fost și momente grele și am fost cu toții împreună. Acolo poți să simți satisfacția pentru efortul făcut.

Eu mi-aș dori să-l văd pe Dan Petrescu antrenând în Anglia. Știu că este visul său și îi promit că îi ofer toată susținerea, înțelegerea și răbdarea de care are nevoie pentru a fi remarcat, dacă se va califica în grupele Champions League. Îl asigur că voi fi lângă el, pentru a-și construi echipa exact cum dorește, ca să reușim”, a declarat Nelu Varga pentru ProSport.

Modifică setările cookies