N'Golo Kante, amenințat cu pistolul! Starul francez, forțat în stil mafiot să-și schimbe impresarul

N Golo Kante Chelsea Leicester Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Martie 2023, 19:01
Data actualizarii: Vineri 10 Martie 2023, 19:11

O anchetă dedicată problemelor extra-sportive ale lui N'Golo Kante, desfășurată de France Football, a scos la iveală modul în care mijlocașul Chelsea a fost amenințat în 2017, cu un pistol, pentru a-și schimba impresarul.

La fel ca Paul Pogba, care a fost răpit și jefuit în martie 2022, N'Golo Kante (31 de ani) a trecut printr-o situație la fel de dificilă.

Kante a fost victima unei ambuscade în 2017, pe când îmbrăca tricoul lui Chelsea. În timp ce se afla într-un restaurant din Hauts-de-Seine (92), a fost „invitat” să urce într-un vehicul cu geamurile negre, iar în timpul discuțiilor cu interlocutorul său, acesta i-a pus un pistol pe genunchi.

Kante, amenințat cu arma

„Fie renunți la angentul tău, fie îl facem noi să dispară!”, a fost mesajul care i-a dat fiori reci pe șira spinării lui Kante.

Abdelkarim Douis luase un comision de 4,8 milioane de euro de pe urma transferului lui N’Golo Kante la Chelsea, în 2016, iar asta asta i-au deranjat pe Idriss Gharout și Rachid Saadna, care au rămas fără niciun ban.

Potrivit informațiilor apărute în presa franceză, cel care i-a pus arma pe genunchi lui Kante a fost  Houari Saadna, fratele unuia dintre intermediarii „păcăliți”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!