Mutarea care o poate salva pe Dinamo în acest început de an! Suma pe care o au de primit „câinii” în urma unui transfer

Dinamo Deian Sorescu Fotbal extern
Abel Lorin
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 18:35
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 18:58

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, însă clubul din „Ștefan cel Mare” ar putea primi o gură de oxigen în această lună.

„Câinii” urmează să încaseze 110.000 de euro de pe urma lui Deian Sorescu (25 de ani), transferat la începutul anunului 2022 în Polonia, la Rakow Czestochowa.

Banii care vor intra în conturile clubului, vor fi folosiți de oficialii „roș-albaștrilor” la plata salariilor restante și a unor datorii urgente.

Dinamo va încasa 110.000 de euro de la Rakow

„Avem de luat acea sumă, 110.000 de euro, termenul este 15 ianuarie, bani de la polonezi. În tot acest timp, mai trebuie să facem rost doar de 30-40.000 de euro pentru a plăti alte cheltuieli și datorii. Facem absolut toate eforturile pentru a ține Dinamo în viață”, au transmis reprezentanții clubului, potrivit gsp.ro.

De când s-a transferat la Rakow, Deian Sorescu a bifat 26 meciuri în toate competițiile, în care a reușit să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive. De asemenea, internaționalul român și-a trecut în palmares o Cupă și o Supercupă a Poloniei.

  • 1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt.com.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!