Mutare socanta pentru Ronaldinho! Asta e clubul anonim la care si-ar putea incheia cariera: "Negociem transferul!"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Noiembrie 2014, 10:19

	Mutare socanta pentru Ronaldinho! Asta e clubul anonim la care si-ar putea incheia cariera: "Negociem transferul!"

Superstarul care a revolutionat fotbalul european in perioada in care a imbracat tricoul Barcelonei este aproape de un nou transfer.

Ronaldinho este aproape de un nou transfer, dupa ce in vara a semnat cu mexicanii de la Queretaro. Ar putea fi o mutare si mai surprinzatoare, pentru ca angolezii de la Kabuscorp il asteapta sa castige cel mai important trofeu intercluburi din fotbalul african.

"Suntem in negocieri cu impresarul lui Ronaldinho si incercam sa-l aducem aici pentru un sezon. Suntem convinsi ca el ne-ar putea ajuta sa castigam CAF Champions League."

"Apoi am putea ajunge sa jucam la campionatul mondial al cluburilor si sa avem onoarea de a intalni cea mai buna echipa a Europei. Asta este visul meu", spune Benedicto Kangamba, presedintele clubului Kabuscorp, citat de thesportbible.com.

Daca va accepta oferta angolezilor, Ronadinho va deveni al doilea star brazilian care evolueaza la Kabuscorp, dupa ce Rivaldo a jucat pentru campioana Angolei in 2012, la varsta de 39 de ani. Rivaldo a marcat atunci 11 goluri in 21 de aparitii, iar oficialii clubului angolez spera ca transferul lui Ronaldinho sa aiba cel putin acelasi impact.

Ronaldinho, 34 de ani, a semnat in vara cu mexicanii de la Querataro si a marcat pana acum 3 goluri, in opt aparitii.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies