Fotbal extern

Motivul incredibil pentru care un international din Emiratele Arabe a fost condamnat la inchisoare. Un conflict cu selectionerul l-a trimis in spatele gratiilor

Un fotbalist al formatiei Al Dhafra, echipa antrenata in urma cu mai putin de un an si de Ion Marin, a fost condamnat la inchisoare in urma unui conflict cu selectionerul nationalei Emiratelor Arabe Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 10:23
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 10:35

Atacantul arab Abdullah Qassem, in varsta de 29 de ani, a fost condamnat in Emiratele Arabe Unite la 3 luni de inchisoare cu executare dupa ce l-a insultat pe selectionerul Mahdi Ali.

Fotbalistul echipei Al Dhafra a fost condamnat in urma unei inregistrari video, in care a facut gesturi obscene la adresa selectionerului, dupa ce acesta din urma nu l-a convocat la echipa nationala.

Alaturi de Abdullah Quassem, un alt coechipier al acestuia ar fi fost si el condamnat de instanta care a motivat ca "cei doi au folosit servicii de telecomunicatii pentru a jigni si rani alte persoane si au postat pe internet inregistrari care incalca etica publica".

Avocatul lui Qassem a afirmat ca jucatorul este victima si nu agresor, acesta neavand intentia de a face publica inregistrarea. Cu toate acestea, fotbalistul va trebui sa stea 3 luni la inchisoare.

Modifică setările cookies