Neymar Florentino Perez Real Madrid Fotbal extern

Momentul în care Florentino Perez a vrut să îl transfere pe Neymar! A spus cât a oferit Real pentru brazilian 

Neymar se află în aceste zile în Barcelona, acolo unde a mers pentru a luat parte la procesul în care este acuzat de fraudă și corupție

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2022, 14:36
Data actualizarii: Marti 18 Octombrie 2022, 14:37

Acuzațiile au legătură cu perioada în care Neymar a fost transferat de FC Barcelona de la Santos. Firma DIS a inițiat plângerea care a dus la proces, firma deținând 40% din drepturile jucătorului în perioada în care evolua în Brazilia. Reprezentanții companiei au acuzat că partea din suma de transfer a fost micșorată, asta din cauză că a fost ascunsă adevărata valoare a tranzacției. 

În acest sens, procesul este în plină desfășurare, iar la el iau parte și tatăl jucătorului, care este și reprezentantul său, dar și foștii președinți ai Barcelonei, Josep Maria Bartomeu şi Sandro Rosell, şi Odilio Rodrigues, fostul preşedinte al clubului Santos. 

Procesul a început luni, iar astăzi au declarat cei din familia Neymar, dar și Florentino Perez, președintele lui Real Madrid. 

Dezvăluiri despre oferta făcută de Real Madrid pentru Neymar 

Președintele campioanei Spaniei a dezvăluit că nu a avut nicio implicare în negocierile purtate de clubul său pentru a-l transfera pe Neymar, asigurând că departamentul sportiv se ocupă exclusiv de ele. Florentino Perez a recunoscut că Real Madrid a făcut o ofertă pentru fotbalist, dezvăluind și suma oferită. 

„Știam despre interesul pentru Neymar de la conducerea sportivă a lui Real Madrird. Nu am participat la nicio negociere. Singura ofertă care apare în arhivele lui Real Madrid este de 45 de milioane de euro în 2011, se află în documente”, a declarat Florentino Perez conform sport.es. 

Totodată, șeful madrilenilor a spus că nu știe să fi existat vreo penalizare de 40 de milioane de euro pe care ar fi încasat-o FC Barcelona în cazul în care acordul semnat cu Neymar ar fi picat: „Nu știam nimic despre acordul jucătorului cu Barca. Apăreau lucruri în ziare, dar nu știu nimic”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies