Franta - Polonia Darnel Eric Bile Kacper Masiak Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Momente desprinse din iad! Patru cartonașe roșii a arătat arbitrul în Franța U18 - Polonia U18, după ce un francez a făcut KO un polonez

Franța U18 a disputat un amical doar cu numele împotriva Poloniei 18, încheiat mai devreme de arbitru, la 3-2 pentru polonezi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 18:23
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 18:22

Franța U18 a făcut show în amicalele din luna septembrie, 3-0 vs Estonia și 5-1 vs Scoția, însă totul s-a oprit la meciul cu Polonia U18.

În minutul 75, la 3-2 pentru polonezi, Darnel Eric Bile, intrat de 10 minute, a avut o intrare dură asupra lui Kacper Masiak și și-a încordat mușchii imediat după intervenție.

La câteva momente după, Masiak l-a împins pe Bile, iar francezul i-a trimis o lovitură cu capul în plină figură și l-a lăsat pe jos. Băncile "au luat foc", asemenea jucătorilor, și s-a iscat o ceartă generală chiar în fața arbitrului.

Centralul a arătat patru cartonașe roșii, în frunte cu Darnel Eric Bile, Belocian, Gomis și Housni și a încheiat jocul la 15 minute de fluierul final.

Franța U18 - Polonia 18

Polonezii au intrat repede în joc, iar Oliwier Slawinski a deblocat tabela în minutul 5. În minutul 22, Makrane Bentoumi a restabilit egalitatea, iar Ilyes Housni a majorat diferența pentru Franța.

Însă, Polonia U18 nu s-a dat la o parte și a dat lovitura din nou prin Olaf Kozlovsky în minutul 27. În partea a doua a jocului, Kacper Masiak a înscris golul care ar fi anunțat victoria, în minutul 70, dar câteva momente mai târziu, centralul a întrerupt partida din cauza evenimentelor neașteptate.

Pentru Franța U18, urmează două meciuri de pregătire în noiembrie: împotriva Italiei U18 pe 16, de la ora 19:00, și împotriva aceleiași echipe pe 19, de la aceeași oră.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies