Momente de groaza pentru un castigator al Europa League. Familia sa, salvata in ultimul moment din calea jihadistilor Boko Haram

Momente de groaza pentru un castigator al Europa League. Familia sa, salvata in ultimul moment din calea jihadistilor Boko Haram

Un castigator de Europa League a trait momente de groaza in ultima saptamana, dupa ce a aflat ca familia sa este in pericol dupa ce fundamentalistii Boko Haram au lansat un nou atac.

Camerunez Stephane Mbia, care s-a transferat de la FC Sevilla la Trabzonspor, unde este coleg cu Alex Bourceanu, a multumit autoritatilor din Turcia, care i-au salvat familia dupa ce grupul islamist Boko Haram a atacat localitatea in care traiau rudele sale. 

"Vreau sa platesc aceasta favoare in teren", a declarat fotbalistul, dupa ce Ministerul de Externe turc a reusit martea trecuta sa-i aduca in aceasta tara pe tatal sau si pe doi frati, la cererea clubului Trabzonspor, scrie ziarul Hurriyet. Dupa ce a vazut fotografii ale atacului islamistilor, Mbia a cerut noului sau club sa intervina pentru ca familia lui sa fie deplasata intr-o zona sigura, in timp ce Turcia elibera vize pentru a putea ajunge in aceasta tara. 

"Niciodata in viata mea nu voi uita acest ajutor", a declarat internationalul camerunez, transferat la Trabzonspor luna trecuta, dupa ce a cucerit in sezonul 2014/2015 trofeul Europa League cu Sevilla.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies