Mircea Rednic, aproape de revenirea în antrenorat! În ce campionat puternic poartă negocieri

Mircea Rednic Belgia Dinamo Fotbal extern Mircea Rednic
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:20
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:20

După mai bine de un an de la despărțirea de Dinamo, Mircea Rednic (60 de ani) își negociază revenirea pe banca tehnică.

Ultima experiență a lui Mircea Rednic ca antrenor a fost în sezonul precedent, la Dinamo, în perioada octombrie - decembrie 2021. De atunci, tehnicianul care a câștigat ultimul titlu cu gruparea din ”Ștefan cel Mare” este liber de contract.

Mircea Rednic, aproape de revenirea în Belgia!

În această perioadă, Rednic negociază cu echipe din prima ligă belgiană, acolo unde le-a mai antrenat pe Standard Liege, Gent și Mouscron.

  • Mircea Rednic

„Acum sunt în Belgia, unde am discuții cu echipe din prima ligă. Vedem ce se întâmplă zilele viitoare, la finalul săptămânii o să știu mai multe și o să pot spune atunci mai multe”, a spus Mircea Rednic, potrivit GSP.ro.

Mircea Rednic a avut cinci ”mandate” la Dinamo și, fără îndoială, ultimul a fost cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, și a bifat doar o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Alania, Xazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al-Faisaly, Poli Iași și Viitorul sunt celelalte echipe pe care le-a pregătit Mircea Rednic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!