Fotbal extern

Mircea Lucescu, in razboi cu Federatia din Ucraina! Un om important de acolo ar sta in spatele suporterilor care il contesta pe antrenorul roman

Chiar daca se afla aproape de event, Lucescu este contestat in continuare de o parte din fanii lui Dinamo Kiev.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 20:03
Data actualizarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 20:08

Legendarul antrenor roman e aproape sa scrie istorie in Ucraina, dupa ce in trecut a reusit performante remarcabile cu Sahtior, acum este aproape sa readuca titlul la Kiev, dupa o pauza de 5 ani. Ba mai mult, ar putea face eventul, avand de disputat si finala Cupei Ucrainei, contra celor de la Zorya Lugansk.

Conform publicatiei ucrainene Sport, Vadim Kostyuchenko, fost vicepresedinte al clublui din Kiev si actualmente oficial al Federatiei, este cel care sta in spatele faniilor care il contesta pe antrenorul roman, dorind prin asta sa creeze instabilitate, care sa duca la demiterea lui Mircea Lucescu. Sursa citata scrie si ca Vadim Kostyuchenko a fost surprins recent in compania unui grup de contestatari ai lui "Il Luce".

  • Mircea Lucescu, razboi cu Federatia din Ucraina! Un om important de acolo ar sta in spatele suporterilor care il contesta pe antrenorul roman

Suporterii ar fi chiar platiti sa scandeze impotriva tehnicianului roman. In cazul unei victorii, duminica, contra celor de la Inhulets, Dinamo Kiev va deveni matematic campioana Ucrainei, avand 13 puncte avans fata de Sahtior, iar echipa patronata de Rinat Ahmetov mai avand de jucat doar 4 partide.

CITESTE SI
Modifică setările cookies