GALERIE FOTO Minunile chiar există! Un fotbalist a anunțat că s-a vindecat de cancer în ziua în care a promovat în Premier League

David Brooks Bournemouth cancer Premier League Tara Galilor Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 13:08
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 13:11

David Brooks, jucător din naționala Țării Galilor, este legitimat la Bournemouth, echipă care a revenit în primul eșalon din Anglia după victoria cu 1-0 în fața lui Nottingham Forest.

Internaţionalul galez David Brooks, mijlocaşul echipei engleze de fotbal Bournemouth, a anunţat marţi că s-a vindecat de cancer, la aproape şapte luni după ce a fost diagnosticat cu Limfomul Hodgkin, informează Reuters.

Joacă la Bournemouth din 2018 și are 21 de selecții la națională

Fotbalistul, în vârstă de 24 ani, care a aflat în luna octombrie 2021 că suferă de această formă de cancer, a declarat că este nerăbdător acum să îşi continue cariera.

Brooks a adunat 21 de selecţii în echipa naţională a Ţării Galilor şi a disputat, totodată, 90 de meciuri pentru Bournemouth, după transferul său de la Sheffield United, în 2018.

Brooks: ”Abia aştept să mă întorc la antrenamente”

”Săptămâna trecută m-am întâlnit cu specialistul meu, care mi-a prezentat rezultatele ultimelor analize efectuate. Sunt încântat să anunţ că tratamentul a avut succes şi pot să spun că am primit undă verde şi sunt acum fără cancer. Sunt hotărât să muncesc din greu în următoarele luni şi abia aştept să mă întorc la antrenamente, pentru a-mi continua cariera de fotbalist”, a precizat David Brooks.

Jucătorul galez a anunţat vestea vindecării sale chiar în ziua în care Bournemouth a obţinut promovarea directă în Premier League, după victoria la limită obţinută în partida cu Nottingham Forest (1-0).

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!