Mihai Stoica a refuzat să vorbească cu Messi sau Neymar și l-a ales pe el: „Am răspuns fără ezitare! Unul dintre ultimii războinici adevărați ai fotbalului!” 

Mihai Stoica Luis Suarez Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 11:27
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 11:28

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un mesaj după meciul în care Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial. 

Luis Suarez (35 ani) a jucat ultimul său Campionat Mondial, al patrulea din carieră, pe care l-a încheiat cu lacrimi în ochi, după ce naționala Uruguayului a fost eliminată. Uruguayenii au încheiat grupa pe locul al treilea, în spatele Coreei de Sud. Imediat după meci, Mihai Stoica a postat un mesaj în care își exprima aprecierea pe care o are față de legendarul atacant. 

Managerul general de la FCSB și-a arătat admirația pe care o are pentru Luis Suarez, relatând un episod petrecut în urmă cu mai mulți ani, când a avut șansa de a participa la un antrenament de ale Barcelonei și să vorbească cu unul dintre fotbaliștii catalanilor. 

Mihai Stoica, impresionat de Luis Suarez 

Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit că deși avea oportunitatea de a vorbi cu jucători precum Leo Messi, Neymar sau Gerard Pique, însă l-a ales pe Luis Suarez. 

„Acum câțiva ani, mi se ivise oportunitatea de a merge la un antrenament al Barcelonei și de a sta de vorbă cu unul dintre marii jucători ai catalanilor din perioada respectivă. Am fost întrebat cu cine aș vrea să vorbesc, Messi, Neymar, Pique... 

Am răspuns fără ezitare: Luis Suarez! 

Avea de departe cea mai impresionantă poveste de viață. Unul dintre ultimii războinici adevărați ai fotbalului. Un fotbalist cu evoluții de excepție la toate echipele unde a jucat, dar care a intrat mereu în teren cu spiritul unui tânăr luptător fără nicio reușită în carieră și pentru care meciul care urma era meciul vieții. 

În 2014 scrisesem două pagini despre el într-o lucrare contestată și ironizată de câțiva ironici contestatari. Ar trebui s-o completez, poate vin și ei cu completări. 

Mulți sunt fericiți că au fost contemporani cu Messi și Cristiano. Subscriu. Dar îl adaug și pe El Pistolero. Deși nu sunt fan Liverpool, Barcelona sau Atleti.

Azi a fost - probabil - ultima partidă live în care l-am văzut jucând… Îmi va fi tare dor de golurile, mușcăturile, exuberanța, lacrimile și spiritul lui”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!