Mihai Stoica Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

Mihai Stoica a reacționat după ce Mirel Rădoi și-a criticat din nou jucătorii: „Eu îl știam un tip echilibrat!”

Mihai Stoica a analizat discursul lui Mirel Rădoi de la finalul meciului cu Chindia Târgoviște, 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 08:42
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 08:42

Universitatea Craiova s-a încurcat în runda a 18-a din Superligă. Oltenii au început în forță partida cu Chindia Târgoviște, iar în minutul 13 Alexandru Crețu (30 ani) a deschis scorul cu o lovitură de cap. Doar că ultimeii au avut de suferit în ultimele 20 de minute, când Vladimir Screciu (22 ani) a încasat al doilea cartonaș galben după o intrare asupra lui Cristian Neguț (26 ani). În cele din urmă, după mai multe ocazii, dâmbonițenii au egalat prin Daniel Popa (27 ani). 

Mihai Stoica îl temperează pe Mirel Rădoi 

La final, Mirel Rădoi (41 ani) și-a manifestat din nou nemulțumirea față de jucătorii săi și a anunțat că în pauza competițională din iarnă vor fi schimbări în cadrul lotului. La auzul acestor declarații, Mihai Stoica (57 ani) i-a reamintit antrenorului Universității Craiova că trebuie să fie mai temperat și să nu mai acționeze impulsiv.

„Nu aş da vina pe Mirel Rădoi. Oamenii, probabil, că nu au fost nevinovaţi dacă au fost luate măsuri aşa dure împotriva lor. Da... Probabil că nervii lui Rădoi au fost întinşi la maxim pentru că el este un fel de ”Big Brother” cu fotbaliştii. Eu îl ştiam un tip echilibrat, care îşi cenzurează emoţiile, probabil există o presiune suplimentară... cauzată de faptul că au fost luate anumite măsuri.

Presiunea vine pentru că ai luat o decizie, aştepţi să vezi rezultatele de după şi rezultatele echipei sunt cum sunt. De când sunt în fotbal nu am văzut să iei o decizie şi să nu existe repercusiuni. Eu îl cunosc pe Mirel, nu e genul care s-ar crampona într-un contract. Rotaru şi l-a dorit foarte mult... ştiu eu asta. 

(n.r. după flash-ul lui Rădoi). Eu nu cred că face stânga... fără să ştie dreapta. Eu ştiu că Universitatea Craiova este foarte bine organizată. Nu îmi vine să cred că Mihai Rotaru nu ştie de acest gen de discurs. Eu cred că acest gen de discuţie s-a purtat în cadrul clubului”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Declarații lui Mirel Rădoi după remiza cu Chindia Târgoviște 1-1 

„S-a terminat cu un scenariu negru pe care nici adversarul nu-l avea în minte dacă îl puneam să aleagă. Am pierdut două puncte. Au fost greșeli imense, inadmisibile.

Dacă asta facem de atât timp și nu înțelegem... Probabil ăsta e nivelul nostru. Pe arbitru nu am de ce să fiu supărat, sunt supărat pe jucători.

Ei trebuie să fie jucători și să nu facă analiza arbitrajului, nici nu au voie. Ei să se analizeze pe ei și ce fac pe teren. E clar că Screciu e vinovat, dar nu putem să spunem că din cauza lui am pierdut două puncte.

Lipsa de experiență își spune cuvântul. Suntem ridicoli să nu facem analiză? Am fost și noi la echipa națională, nu am ajuns întâmplător. Dacă nici noi nu facem analiză... Jucătorii știau. Problemele sunt altele, nu când a egalat Chindia cu Farul, cu noi, cu Hermannstadt.

Problema e că noi ne retragem deliberat fără să discutăm lucrul ăsta. E cea mai mare problemă pe care am discut-o după meciul cu Rapid. Nu știu dacă e mentalitatea, poate astea sunt limitele, poate cerințele noastre sunt prea mari. Poate echipa nu e capabilă să se apere atât de sus. Fundașilor centrali, fiind lenți, poate le e frică să stea mai sus.

Eram supărat (n.r. când s-a accidentat Ivan Martic) pentru că avem momente în care jucătorii sunt nemulțumiți că nu joacă. Sunt momente când joacă și nu mai putem... Când ai nemulțumirile astea, trebuie să te antrenezi mai mult. Dacă ești nemulțumit când nu joci și apoi ai momentele astea, înseamnă că nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții, simplu.

E treaba lor cum sunt obișnuiți, noi avem trei luni aici. Eu nu cred că până acum nu a fost disciplină aici. Probabil că amenzile sunt mai mari, dar nu cred că la un club din România e indisciplină, să facă jucătorii programul. E treaba lor, pot să notifice pe cine vor, e dreptul lor. Nu e de deranjat, era important ca ei să se antreneze.

Eu nu am nimic cu persoana Hanca, persoana Vînă, persoana Ivan, persoana Markovic, eu am ceva cu sportivii. Nu pot să am ceva cu cineva doar că am visat eu urât azi-noapte.

E clar că avem o problemă de ordin mental. Nu am reușit să rezistăm cu Beer Sheva cinci minute, nu am reușit în seara asta, nu am reușit cu CFR când s-a jucat cu titlul pe masă.

E clar că lucrurile se vor rezolva. E nevoie de timp, noi suntem de trei luni, nu putem să facem în trei luni ce nu s-a făcut de 31 de ani. Luăm problemă cu problemă și lucrurile se vor rezolva. Până în iarnă, jucătorii vor fi evaluați, iar în iarnă vor fi schimbări”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului cu Chindia Târgoviște. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!