Pele Lionel Messi record messi Fotbal extern

Mesajul emoționant al lui Pele pentru Messi după ce i-a depășit recordul de goluri marcate în America de Sud 

Pele a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere medical, însă a fost stabilizat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 17:27
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 17:44

Prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Instagram, Pele a ținut să-l felicite pentru Lionel Messi pentru faptul că a devenit cel mai bun marcator pentru o echipă națională în America de Sud, cerându-li scuze pentru faptul că a făcut-o cu întârziere.

"Salut, Leo, scuze pentru întârziere. Totuși nu am vrut să treacă șansa pentru a te felicita pentru recordul doborât la începutul lunii", a scris legendarul brazilian pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Datorită triplei realizată cu Bolivia în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, Lionel Messi a ajuns la un total de 79 de goluri marcate pentru Argentina, cu două mai multe decât Pele. 

Pele a fost operat pe 4 septembrie pentru o tumoră „suspectă” la colon, descoperită în urma unui control medical de rutină. Fostul decar al Selecao s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, fiind spitalizat de mai multe ori.

El a fost internat ultima oară în aprilie 2019, la Paris, în urma unei infecţii urinare severe. După reîntoarcerea în Brazilia, Pele a fost supus unei intervenţii chirugicale din cauza unei pietre la rinichi.

Singurul fotbalist din istorie care a câştigat Cupa Mondială de trei ori (1958, 1962, 1970), Pele a marcat 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri. 

Modifică setările cookies