FOTO ȘI VIDEO Martin ”Rammstein” Demichelis! Fostul star al lui Bayern Munchen și Manchester City spulberă tot și a intrat în istoria lui River Plate

Martin Demichelis Bayern Munchen Manchester City nationala argentinei River Plate Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Aprilie 2023, 14:02
Data actualizarii: Joi 27 Aprilie 2023, 14:02

Fostul internațional argentinian este din acest an antrenorul celei mai titrate echipe de fotbal din țara campioană mondială.

Cu un nou antrenor principal, fostul internațional argentinian Martin Demichelis, River Plate nu a avut un debut de sezon reușit, însă și-a revenit treptat și acum este lider detașat în campionat.

În plus, Demichelis deja a intrat în istoria lui River Plate, cea mai titrată echipă de fotbal din Argentina (cu un record de 37 de titluri de campioană).

Fostul star al lui Bayern Munchen și Manchester City a devenit singurul antrenor din istoria clubului care câștigă 14 din primele 17 meciuri, notează Clarin.

River Plate, cu Demichelis la cârmă, are 8 victorii consecutive în campionat

”Niciun antrenor nu a mai reușit asta. Ciclul lui Martín Demichelis va rămâne în istorie pentru că el a depășit cel mai bun start al unui antrenor de la River din istorie”, a precizat Clarin, făcând referire la numărul de victorii obținute de tehnician.

Următoarea țintă pentru Demichelis? Are 8 victorii consecutive în Liga Profesional de Futbol, campionatul-maraton al Argentinei care cuprinde nu mai puțin de 28 de echipe, iar recordul lui River este de 12 succese unul după altul și datează tocmai din 1920!

Martin Demichelis a antrenat până acum doar juniorii și rezervele lui Bayern Munchen

Martin Demichelis (42 de ani), vicecampion mondial cu naționala Argentinei în 2014 și fost fotbalist la Bayern Munchen sau Manchester City, se află la prima sa experiență ca antrenor principal la o echipă de top.

El a fost numit la River după ce anterior le mai pregătise pe Bayern Munchen Under 19 și pe Bayern Munchen II.

Foto: Club Atletico River Plate

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!